Accident de groază, la Edineț. Doi adolescenți au murit după ce mașina în care se aflau s-a inversat într-un câmp

Accident de groază, la Edineț. Doi adolescenți de 18 și. respectiv 16 ani au murit, după ce mașina în care se aflau s-a inversat într-un câmp. Tragedia s-a...

Accident de groază, la Edineț. Doi adolescenți de 18 și. respectiv 16 ani au murit, după ce mașina în care se aflau s-a inversat într-un câmp.

Tragedia s-a produs în după-amiaza de 23 august, în jurul orei 14.50, în extravilanul satului Alexeevca.

Din informația oferită de ofițerul de presă de la IP Edineț, Svetlana Talpă, se cunoaște că șoferul în vârstă de 18 ani, fără permis de conducere, conducând automobilul de model W-Pasat, având ca pasageri încă trei tineri, cu vârstele cuprinse între 16 și  20 de ani, toți  locuitori ai raionului Edineț, la ieșirea din satul Alexeevca în direcția orașului Edineț a pierdut controlul volanului ca rezultat a derapat de pe traseu inversându-se în câmp.

Imediat, la spital au fost transportați șoferul cu diagnoza Traumă cranio-cerebrală deschisă, fiind internat în secția reanimare, minorul în vârstă de 16 ani cu diagnoza comă cerebrală, fiind internat în secția reanimare și tânărul în vârstă de 20 de ani cu diagnoza: contuzia ligamentelor regiunii cervicale.

La scurt timp șoferul în vârstă de 18 ani și pasagerul de 16 ani au decedat.

Circumstanțele se stabilesc.

In this article