Abuzuri fără precedent! Liderii protestului național, reținuți de poliție

Abuzurile guvernării continuă! Liderii protestului național de astăzi au fost reținuți, cu puțin timp în urmă, și au fost transportați într-o direcție necunoscută. Este vorba despre președintele raionului...

Abuzurile guvernării continuă! Liderii protestului național de astăzi au fost reținuți, cu puțin timp în urmă, și au fost transportați într-o direcție necunoscută. Este vorba despre președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, vicepreședintele raionului Orhei, Victor Perțu,  precum și primarul orașului Orhei, Pavel Verejanu. De asemenea, secretarul fracțiunii Partidului „ȘOR” din Parlament, Iurie Kuznețov, a fost documentat de poliție. 

Cei patru au fost reținuți fără nicio explicație, în momentul în care le cereau forțelor de ordine să deblocheze bulevardul Ștefan cel Mare. La protestul de astăzi participă peste 65 de mii de protestatari.

Amintim că poliția a blocat accesul protestatarilor pe bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală și nu le permit oamenilor să ajungă în Piața Marii Adunări Naționale.

Poliția a blocat bulevardul la intersecția cu strada Tighina și îi obligă pe oameni să meargă pe strada București, pentru a ajunge în fața Guvernului. Potrivit organizatorilor protestului, acțiunile poliției sunt ilegale, pentru că autoritățile municipale au fost anunțate că protestatarii urmau să ajungă în PMAN anume pe bulevardul Ștefan cel Mare.

In this article