A murit moașa copiilor secreți ai lui Vladimir Putin

Natalia Thiebaud Kondratieva, șefa echipei medicale care a asistat la nașterea copiilor secreți ai lui Vladimir Putin, a murit la vârsta de 63 de ani. Femeia, care era...

Natalia Thiebaud Kondratieva, șefa echipei medicale care a asistat la nașterea copiilor secreți ai lui Vladimir Putin, a murit la vârsta de 63 de ani.

Femeia, care era născută în Rusia, dar care avea cetățenie elvețiană, a condus echipa medicală care s-a ocupat de aducerea pe lume a micuților despre care se spune că liderul de la Kremlin îi are cu fosta gimanstă Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani.

Ca o ironie a sorții, Natalia Thiebaud Kondratieva s-a stins din viață la data de 24 februarie, zi în care s-a împlinit un an de la războiul început de Vladimir Putin în Ucraina.

Medicul a murit în Țara Cantoanelor, iar cauza decesului nu a fost dezvăluită, informează Daily Mail.

Conform unui aviz de deces, Natalia Thiebaud Kondratieva a fost incinerată a doua zi după ce a murit.

Marți, 28 februarie, publicația independentă rusă Proekt a dezvăluit că aceasta a asistat la nașterea a cel puțin doi dintre cei trei copii pe care Putin i-ar avea cu Kabaeva.

Liderul de la Kremlin nu a vorbit niciodată despre faptul că ar avea copii cu fosta gimanstă.

Sursa citată a publicat o fotografie în care Natalia Thiebaud Kondratieva apare alături de două cadre medicale elvețiene în Piața Roșie din Moscova. Poza a fost realizată la data de 9 mai 2019, an în care Alina Kabaeva a devenit mamă pentru a doua oară.

Conform jurnaliștilor de la Proekt, medicii elvețieni care apar în acea fotografie, neonatologul Petra Caterina Maria Donati-Genet și asistenta Stella Ghizelu, s-au deplasat în capitala Rusiei pentru a asista la nașterea copilului.

Aceste cadre medicale lucrează la clinica Sant’Anna din Lugano, acolo unde Alina Kabaeva a născut, în 2015, pentru prima oară.

Chiar Natalia Thiebaud Kondratieva a fost cea care a confirmat că presupusa iubită al lui Putin s-a aflat la Lugano pentru a naște.

“Cum au ajuns medicii elvețieni, care au venit la Moscova pentru câteva zile, să fie cazați într-o zonă VIP, închisă celorlalți locuitori ai orașului?

Răspunsul la această întrebare este destul de simplu.

Acești elvețieni aveau merite importante și secrete în fața conducerii ruse.

Au fost moașele și medicii care au asistat la nașterea copiilor Alinei Kabaeva”, notează jurnaliștii de la Proekt.

La acea vreme, Natalia Thiebaud Kondratieva a spus că bebelușul este al lui Vladimir Putin.

Totuși, există zvonuri că liderul de la Kremlin și Kabaeva mai au împreună cel puțin încă un copil.

Natalia Thiebaud Kondratieva, o mare admiratoare a lui Putin

 

Chiar dacă a trăit mulți ani în Elveția, Natalia Thiebaud Kondratieva nu și-a ascuns simpatia față de Vladimir Putin.

În 2020, aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj dedicat liderului de la Kremlin.

“El este unul și singurul tată pentru întreaga Mama Rusia!”, a scris ea.

Natalia Thiebaud Kondratieva a fost prietenă cu Lidiya Slutskaya, soția lui Leonid Slutsky, un politician naționalist rus pro-Putin.

In this article