A izbucnit un incendiu pe teritoriul unei foste vinării din capitală

Un butoi de dimensiuni mari de pe teritoriul unei foste vinării din sectorul Botanica al capitalei a fost cuprins de flăcări. Solicitat de agenție, ofițerul de presă al...

Un butoi de dimensiuni mari de pe teritoriul unei foste vinării din sectorul Botanica al capitalei a fost cuprins de flăcări.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, a menționat că pompierii au fost alertați pentru a lichida un incendiu izbucnit pe teritoriul unei foste vinării de pe strada Grenoble 163/2.

„Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:39. Pentru lichidarea flăcărilor au fost îndreptate trei echipe de salvatori și pompieri. Aceștia au stabilit că focul a cuprins un butoi de dimensiuni mari, pentru păstrarea vinului. Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului la ora 14:04. În prezent, pompierii lucrează la fața locului pentru lichidarea completă a focului. Victime nu au fost raportate”, a subliniat Liliana Pușcașu.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

In this article