A fost votat în două lecturi pachetul de amendamente în domeniul construcției, a scris Ceban

Modificările legislative in domeniul construcțiilor, adoptate astăzi de Parlament, vin să sporească capacitatea autorităților locale în domeniul emiterii actelor permisive în construcții și controlului asupra procesului de...

Modificările legislative in domeniul construcțiilor, adoptate astăzi de Parlament, vin să sporească capacitatea autorităților locale în domeniul emiterii actelor permisive în construcții și controlului asupra procesului de construcție. Constatarea aparţine primarului general al Capitalei, Ion Ceban, transmite Breaking News.

„Prin modificările votate se elimină orice posibilitate de începere a construcției în baza certificatului de urbanism, se fortifică respectarea Planului Urbanistic General și a Regulamentului Local de Urbanism și se elimină eliberarea tacită a autorizației de construcție.

Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat nemijlocit la adoptarea acestui proiect atât de necesar pentru a stopa ilegalitățile în domeniul construcțiilor în capital”, a scris Ion Ceban, într-o postare pe Facebook.

In this article

Join the Conversation