A fost sistată activitatea posturilor Canal 5 și Maestro FM

Consiliul pentru promovarea proiectelor investiționale de importanță națională a decis sistarea temporară a valabilității actelor permisive ale companiei SRL „Media Content Distribution” (Canal 5, Maestro FM). Decizia a...

Consiliul pentru promovarea proiectelor investiționale de importanță națională a decis sistarea temporară a valabilității actelor permisive ale companiei SRL „Media Content Distribution” (Canal 5, Maestro FM). Decizia a fost luată ca și măsură preventivă, în urma constatării unor bănuieli privind implicarea beneficiarilor efectivi ai companiei în activități care afectează securitatea statului.

În același timp, nu au fost identificate limitări sau riscuri pentru a oferi aprobarea prealabilă a investițiilor de importanță pentru securitatea statului pentru următoarele companii din domeniul audiovizualului: SRL „Bright Communications”(R LIVE TV), SRL „Radio Plai”, AO „PRO-MINGIR” (RADIO PRO-MINGIR), SRL „REFORMA ART” (JURNAL TV), AO Centrul de promovare a sănătății și educației pentru sănătate „SĂNĂTATEA” (JURNAL FM), SRL „VOCEA MEDIA” (VOCEA BASARABIEI TV, VOCEA BASARABIEI FM) și SRL „NOROC MEDIA” (NOROC TV, RADIO NOROC).

CONTEXT. Menționăm că până în data de 12 martie, Agenția de Investiții a recepționat 40 de dosare pentru a oferi aprobarea prealabilă a investițiilor de importanță pentru securitatea statului și care au fost puse la dispoziția membrilor Consiliului pentru analiză și expunere. Pentru alte patru companii a fost constată retragerea licenței de emisie în baza cererii.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article