A fost marcată a IV-a ediție a Zilei Mondiale a Mediului

În Parcul Valea Morilor a fost desfășurat o sărbătoare cu mai multe activități tematice consecrate Zilei Mediului, care s-a aflat la la IV-a ediție ți este organizat de...

În Parcul Valea Morilor a fost desfășurat o sărbătoare cu mai multe activități tematice consecrate Zilei Mediului, care s-a aflat la la IV-a ediție ți este organizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în colaborare cu partenerii de dezvoltare, ONG-uri de profil, companii private, transmite Breaking News.

Sectoarele care generează cea mai mare poluare a aerului în țară sunt: energetic, transport, rezidențial, adică gospodăriile casnice. Eforturile trebuie să fie îndreptate către diminuarea surselor de poluare și înlocuirea acestora cu tehnologii prietenoase mediului, au accentuat organizatorii festivalului.

Participanții la sărbătoare au adunat baterii și tehnică uzată pentru reciclare, au calculat câți copaci datorează planetei, au verificat calitatea apei și aerului, au confecționat, s-au informat, s-au – astfel au sărbătorit sute de oameni Ziua Mondială a Mediului la Chișinău, în cadrul unui festival, aflat deja la cea de-a patra ediție.

In this article


Join the Conversation