Șoferița de troleibuz care a lovit mortal o copilă la Ciocana rămâne în arest la domiciliu

Șoferița de troleibuz care a lovit mortal o copilă pe o trecere de pietoni în sectorul Ciocana al capitalei rămâne în arest la domiciliu. Femeia a acceptat să...

Șoferița de troleibuz care a lovit mortal o copilă pe o trecere de pietoni în sectorul Ciocana al capitalei rămâne în arest la domiciliu. Femeia a acceptat să achite un milion de lei drept prejudiciu moral familiei fetei. Totodată, apropiații victimei au cerut achitarea unui prejudiciu moral și de către Regia Transport Electric și compania de asigurări.

„Noi am continuat cu întrebările față de inculpată. Ea recunoaște răspunderea sa în limita unui milion de lei, drept prejudiciu moral. De aceea, noi am am urmat cu întrebări față de Regia Transport Electric și față de compania de asigurări. Nici unul, nici altul, nu vor să achite vreun prejudiciu moral”, a spus avocata Doina-Ioana Straisteanu.

Dacă va fi găsită vinovată, șoferița riscă până la patru ani de închisoare cu privarea dreptului de a conduce unități de transport.

Amintim că tragedia a avut loc la sfârșitul lunii martie. O copilă de 12 ani a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni, de un troleibuz, în sectorul Ciocana al capitalei.

 

In this article