VIDEO// Cercetați penal dupa ce au bătut și jefuit un bărbat

Șeful statului a reiterat că în anturajul său, persoane cu contaminate cu coronavirus nu sunt confirmate. Dodon a precizat că la Președinție sunt luate toate măsurile de securitate,...

Șeful statului a reiterat că în anturajul său, persoane cu contaminate cu coronavirus nu sunt confirmate. Dodon a precizat că la Președinție sunt luate toate măsurile de securitate, iar le își va continua vizitele în teritoriu, pentru că este important să fie alături de oameni.

Doi bărbați cu vârstele 32 de ani și 33 ani locuitori a capitalei, au fost reținuți de către ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru că au agresat și jefuit un bărbat.

Suspecții, pe data de 21 iunie, au mers în ospeție la victimă, un bărbat în vârstă de 33 de ani, unde în urma consumului de alcool între ei s-a iscat un conflict de la o datorie mai veche. Aceștia au bătut proprietarul locuinței și în mod deschis i-au sustras bani în sumă de 500 lei și telefon mobil de model „Samsung A 20s”, după care au părăsit locul comiterii infracțiunii. Prejudiciul cauzat proprietarului constituie 4380 lei.

În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către polițiști, indivizii au fost localizați și reținuți. Aceștia au fost escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul acțiunilor procesual penale bărbații și-au recunoscut vinovăția în comiterea infracțiunii. Este de menționat că indivizii nu sunt la prima abatere, anterior fiind judecați pentru infracțiuni analogice și jaf.

In this article