Gura păcătosului adevăr vorbește! Reprezentatul partidului ȘOR spune că ziarul formațiunii se numește Pro Moldova

Situație delicată la ședința Comisiei Electorale Centrale. Un reprezentant al partidului ȘOR a divulgat cine este coordonatorul grupului Pro Moldova, condus de Andrian Candu.  Vadim Banaru a fost...

Situație delicată la ședința Comisiei Electorale Centrale. Un reprezentant al partidului ȘOR a divulgat cine este coordonatorul grupului Pro Moldova, condus de Andrian Candu. 

Vadim Banaru a fost luat la întrebări despre un ziar, care a fost distribuit locuitorilor din circumscripția Hîncești, înainte de înregistrarea lui Vitalie Balinschi în calitate de candidat la parlamentare.

Banaru nu cunoștea multe informații despre această publicație și la fiecare întrebare consulta niște documente. Așa s-a întâmplat și când a fost întrebat cum se numește publicația Partidului ȘOR.

„Pro Moldova”, a răspuns Banaru, după ce s-a uitat în actele pe care le avea.

Maxim Lebedinschi, secretarul Comisiei Electorale Centrale, care ținea ziarul în mână, l-a corectat pe Vadim Banaru, spunând că publicația se numește „Pentru Popor”, iar Banaru și-a recunoscut gafa.

De menționat că grupul celor șase deputați, care a părăsit PDM, s-a înregistrat  în parlament cu titlul de – Pro Moldova. Totodată, presa a scris de mai multe ori că în spatele acestui grup, condus de Andrian Candu, ar sta Ilan Șor.

Președintele PDM, Pavel Filip, într-un interviu a povestit că după ce deputații grupului Candu au mers, în decembrie 2019, în Israel, aceștia au devenit mai bănoși. Filip susțin că grupul Candu este condus de tandemul Șor-Plahotniuc.

In this article