Vitezoman din Briceni, surprins cu 136 km/h în Corjeuți

Șoferul unei Toyota a fost surprins cum circulă cu o viteză de 136 km/h prin localitatea Corjeuți, raionul Briceni. Acesta a fost oprit și documentat de un echipaj...

Șoferul unei Toyota a fost surprins cum circulă cu o viteză de 136 km/h prin localitatea Corjeuți, raionul Briceni. Acesta a fost oprit și documentat de un echipaj al Poliției.

La volanul automobilului se afla un tânăr de 20 de ani, locuitor al raionului.

Potrivit Codului Contravențional, pentru depășirea limitei de viteză cu mai mult de 80 km/h, șoferul riscă o amendă de până la 5.000 de lei, însoțită de suspendarea dreptului de a conduce vehicule pentru o perioadă cuprinsă între 60 și 90 de zile.

În context, Poliția reamintește că viteza excesivă continuă să fie una dintre principalele cauze ale producerii accidentelor rutiere.

De menționat că de la începutul anului în țara noastră au fost înregistrate 456 de accidente rutiere, soldate cu 86 de decese și 386 de persoane rănite.

„Facem apel către toți participanții la trafic să respecte limitele de viteză pentru a preveni astfel de tragedii și a asigura siguranța pe drumurile publice”, îndeamnă IGP.

sursa

In this article