Trei bărbați prinși la volan fără permis și cu alcoolemie, riscă ani grei de închisoare

Trei bărbați au fost prinși conducând sub influența alcoolului și fără permis de conducere pe drumurile din raionul Criuleni, în cadrul unor controale efectuate de poliție. Primul caz...

Trei bărbați au fost prinși conducând sub influența alcoolului și fără permis de conducere pe drumurile din raionul Criuleni, în cadrul unor controale efectuate de poliție.

Primul caz a avut loc în satul Dubăsarii Vechi, unde un bărbat de 39 de ani a fost stopat în timp ce conducea o motocicletă neuniform. Testat cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o concentrație de alcool de 1,63 mg/l în aerul expirat.

Un al doilea incident a fost raportat în satul Cimișeni, unde polițiștii au oprit un alt motociclist, în vârstă de 32 de ani, care avea o concentrație de alcool de 0,40 mg/l.

În satul Onițcani, polițiștii au intervenit după ce un Volkswagen condus haotic a atras atenția forțelor de ordine. La volan se afla un bărbat de 38 de ani, care avea o alcoolemie de 0,63 mg/l.

Niciunul dintre cei trei bărbați nu deținea permis de conducere. Toate vehiculele au fost ridicate și transportate la parcarea specială, iar împotriva celor implicați au fost inițiate procese penale. Aceștia riscă amenzi cuprinse între 125.000 și 150.000 de lei sau pedepse cu închisoarea de la 2 la 5 ani.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article