Mai multe explozii în Beirut: Dispozitive de comunicare folosite de Hezbollah, detonate pentru a doua zi consecutiv

Cel puțin o explozie a avut loc miercuri după-amiază în Beirut, capitala Libanului, la o zi după ce mii de pagere folosite de luptătorii Hezbollah au fost distruse...

Cel puțin o explozie a avut loc miercuri după-amiază în Beirut, capitala Libanului, la o zi după ce mii de pagere folosite de luptătorii Hezbollah au fost distruse într-un incident separat. Conform Reuters, care citează surse de securitate din Liban, alte dispozitive de comunicare utilizate de grupare au fost detonate miercuri.

ACTUALIZARE 17:50: BBC anunță că au avut loc mai multe explozii în Liban. Sursa menționează că pagere vechi au sărit în aer.

Explozia s-a produs în Dahiyeh, o suburbie a Beirutului, în timpul unei înmormântări pentru patru persoane decedate în atacul de marți. În momentul deflagrațiilor, la ceremonie participau mai multe femei și copii.

Aceste incidente vin la o zi după ce aproximativ 3.000 de persoane au fost rănite și alte 12 au murit, după ce circa 3.000 de pagere, utilizate de Hezbollah pentru comunicații, au fost detonate. Conform BBC News, aceste dispozitive fuseseră aduse în Liban acum cinci luni, împreună cu stațiile radio necesare funcționării lor.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article