Incident șocant în sectorul Ciocana: Un bărbat a atacat medicii și a încercat să le fure electrocardiograful

Un individ a manifestat violență asupra medicilor de pe ambulanță, încercând să le fure electrocardiograful, după ce Serviciul 112 a primit un apel privind o femeie de 72...

Un individ a manifestat violență asupra medicilor de pe ambulanță, încercând să le fure electrocardiograful, după ce Serviciul 112 a primit un apel privind o femeie de 72 de ani agresată.

Incidentul a avut loc duminică, 14 septembrie, la ora 19:11, în sectorul Ciocana al Capitalei. Medicii au ajuns la domiciliul pensionarei în aproximativ 9 minute, dar femeia a refuzat categoric examinarea, afirmând că nu a solicitat intervenția. În acel moment, bărbatul a devenit agresiv, îmbrâncindu-i pe medici și încercând să le fure echipamentul.

Poliția a intervenit rapid și l-a reținut pe agresor. Forțele de ordine vor investiga toate circumstanțele incidentului.

Conform Centrului Național de Asistență Medicală Prespitalicească, de la începutul anului 2024, au fost raportate 170 de cazuri de agresiune asupra medicilor, dintre care 144 au fost de natură verbală și 26 fizică.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article