Omor acum câteva minute în Chișinău: Un bărbat pe trotinetă a împușcat mortal o altă persoană

Acum câteva minute, în sectorul Rîșcani al capitalei, a fost comis un omor. Un bărbat a efectuat câteva împușcături din mers, pe trotinetă, în direcția unui alt bărbat....

Acum câteva minute, în sectorul Rîșcani al capitalei, a fost comis un omor. Un bărbat a efectuat câteva împușcături din mers, pe trotinetă, în direcția unui alt bărbat. Persoana de origine străină în care s-a tras a decedat.

Angajații tuturor subdiviziunilor specializate se află la fața locului și investighează cazul. Vom reveni cu detalii pe măsură ce vor fi disponibile.

Poliția a identificat suspectul, care a efectuat mai multe împușcături și a ucis un bărbat de origine străină. Autoritățile roagă cetățenii să ne contacteze de urgență dacă îl observă pe străzi, dar să evite contactul cu acesta, deoarece este înarmat și periculos. Polițiștii efectuează toate măsurile speciale pentru reținerea suspectului.

În legătură cu omorul comis astăzi în sectorul Rîșcani, Poliția examinează versiunea unei reglări de conturi între grupări criminale sau lichidarea intenționată a victimei pentru a împiedica dezvăluirile pe care le-ar fi putut face într-un dosar.

Victima, un bărbat de 41 de ani de origine turcă, făcea parte dintr-o grupare criminală. Acesta era căutat de autoritățile de drept ale Regatului Unit al Marii Britanii prin canalele Interpol, fiind învinuit de comiterea unor infracțiuni de contrabandă și comercializarea heroinei.

Deși bărbatul a depus cerere de azil în Republica Moldova, aceasta a fost refuzată acum doi ani. În prezent, nu există o decizie definitivă a instanței de judecată pe acest caz. El a fost plasat în arest pentru extrădare, dar ulterior a fost eliberat din arest în urma deciziei instanței de judecată.

In this article