VIDEO // Marina Tauber, despre candidatul pentru primăria Tîrnova: ”O nouă acțiune nedreaptă, care încearcă să scoată candidatul partidului „Șansă” din cursa pentru alegerile locale”

”O nouă acțiune nedreaptă și inacceptabilă a partidului PAS și, poate, nu numai a partidului PAS, care încearcă să scoată candidatul partidului „Șansă” din cursa pentru alegerile locale...

”O nouă acțiune nedreaptă și inacceptabilă a partidului PAS și, poate, nu numai a partidului PAS, care încearcă să scoată candidatul partidului „Șansă” din cursa pentru alegerile locale din comuna Tîrnova (turul II)”. De această părere este deputatul Partidului Șor, Marina Tauber, care a vorbit despre cazul comunei Tîrnova, pe o rețea de socializare.

”Decizia comisiei electorale locale de a anula înregistrarea candidatului partidului “Șansă”, Ruslan Filipaș la funcția de primar al comunei Tîrnova în turul doi de scrutin, a fost luată astăzi, conform unui scenariu regizat din timp. Acesta este un abuz și o încălcare gravă a legii. Este inacceptabil ca un candidat care a ajuns în turul al doilea de scrutin și care se bucură de o mare susținere din partea locuitorilor comunei să fie înlăturat fără un motiv întemeiat. Iar în Tîrnova, astăzi, au fost luate în considerare plângerile oamenilor fără nicio dovadă și fără să fi trecut prin instituțiile relevante care au competența de a decide dacă o persoană este vinovată sau nu” a declarat Marina Tauber.

Potrivit deputate, ”este evident că această decizie nu este corectă și urmărește să împiedice dezvoltarea comunei Tîrnova și să blocheze proiecte importante de care ar beneficia locuitorii acesteia.”

Este revoltător faptul că cei care ar trebui să reprezinte și să sprijine prosperitatea localității pun de fapt obstacole în calea acesteia. Cei șapte membri care au luat decizia de excludere a candidatului din partea “Șansă” sunt locuitori ai comunei Tîrnova.” a punctat Tauber.

În același context, deputatul susține că nu poate sta deoparte, văzând un astfel de abuz.

”Vom contesta decizia comisiei electorale locale și vom lupta pentru drepturile noastre în instanță. Locuitorii din Tîrnova au dreptul de a-și alege reprezentanții și de a decide cine va conduce comuna. Fac apel la toate forțele politice să respecte voința poporului și să nu recurgă la tactici nedemne pentru a-și atinge interesele. Solidaritatea și rezistența noastră vor fi cheia pentru a depăși aceste obstacole și pentru a asigura o dezvoltare corectă și prosperă a comunei. Dragi locuitori ai satelor Tîrnova și Briceva, vă îndemn să rămâneți uniți și determinați să luptăm pentru drepturile noastre și pentru un viitor mai bun pentru Tîrnova! În ciuda acestei decizii nedrepte, Ruslan Filipaș continuă să lupte în cursă. Decizia comisiei locale nu este definitivă. Victoria va fi a noastră! Duminică, votați pentru șansa voastră – pentru Ruslan Filipaș!”, a conchis Marina Tauber.

In this article