A omorât un bărbat și l-a aruncat de la etajul nouă

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Capitală a fost plasat în arest pentru 30 de zile, fiind suspectat de comiterea unui omor. Acesta riscă pedeapsă...

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Capitală a fost plasat în arest pentru 30 de zile, fiind suspectat de comiterea unui omor. Acesta riscă pedeapsă cu închisoare de la 15 până la 20 de ani sau cu detenție pe viață.

Potrivit oamenilor legii, totul s-a întâmplat la data de 24 mai, pe șoseaua Balcani din Capitală, transmite Știri.md. 

În cadrul acțiunilor procesual penale, polițiștii au stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 30 de ani, iar la examinarea de către medicul legist pe suprafața corpului au fost depistate mai multe leziuni și o plagă de cuțit în regiunea abdomenului.

Ofițerii de investigație și de urmărire penală ai Inspectoratului de Poliție Buiucani, sub conducerea procurorilor municipiului Chișinău – Oficiul Buiucani, au identificat și reținut suspectul. Acesta a comunicat că ar fi avut un conflict cu victima, iar după comiterea crimei, pentru a ascunde urmele, a aruncat cadavrul peste geam de la etajul nouă.

Bărbatul este cercetat penal pentru omor, infracțiune care, conform legislației, se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenție pe viață.

In this article