6 mii de țigarete trebuiau să ajungă ilegal în Italia

În cadrul controlului de frontieră a fost depistat un cetățean al României care intenționa să transporte ilegal în or. Milano, Italia, 6 mii de țigarete. Cazul a fost...

În cadrul controlului de frontieră a fost depistat un cetățean al României care intenționa să transporte ilegal în or. Milano, Italia, 6 mii de țigarete. Cazul a fost semnalat pe Aeroportul Internațional Chișinău, astăzi, fiind contracarat în urma conlucrării dintre polițiștii de frontieră și inspectorii vamali, transmite Breaking News.

În jurul orei 05:00, pentru ieșirea din R. Moldova, la cursa Chișinău-Milano, s-a prezentat un cetățean român, în vârstă de 44 de ani. În timpul efectuării controlului de frontieră asupra bagajului acestuia, dar și în rezultatul scanării cu aparatul de raze X-ray şi procesării imaginilor, echipa mixtă a depistat 300 de pachete de țigări, ascunse în vederea transportării ilicite.

Pentru contravenţia comisă, cetăţeanul s-a ales cu un proces-verbal conform art. 287.al. 10 – Cod Contravenţional al RM. Produsele de tutungerie au fost reținute, iar conform competențelor, cercetările sunt continuate de către Serviciul Vamal.

In this article


Join the Conversation