5 funcționari vamali au fost chemați în fața comisiei de evaluare

5 funcționari vamali debutanți au fost supuși, astăzi, evaluării pentru confirmarea în funcțiile deținute. După o perioadă de probă de șase luni, nivelul de pregătire profesională al...

5 funcționari vamali debutanți au fost supuși, astăzi, evaluării pentru confirmarea în funcțiile deținute. După o perioadă de probă de șase luni, nivelul de pregătire profesională al candidaților a fost verificat de către Comisia de evaluare, prezidată de Directorul interimar al Serviciului Vamal, Iurie Ceban, transmite Breaking News.

În cadrul probei, candidaților le-au fost testate cunoștințele în materie de legislație vamală și acte normative departamentale, astfel că aceștia au trebuit să răspundă la o serie întrebări specifice domeniului de activitate.

Astfel, potrivit deciziei Comisiei de evaluare, patru angajați au fost confirmați în funcție și urmează să-și primească gradele inițiale odată cu depunerea solemnă a Jurământului, iar un candidat a primit calificativul „nesatisfăcător”.

Conform Legii cu privire la Serviciului Vamal, toate angajările din cadrul autorității se efectuează în baza de concurs, anunțat public pe pagina web a instituției.

In this article

Join the Conversation