46 de partide și organizații social-politice au dreptul să participe la alegerile parlamentare, 20 octombrie 2019

În cadrul ședinței de ieri, 06 august 2019, Comisia Electorală Centrală a făcut publică lista celor 46 de partide și organizații social-politice ce au dreptul să participe la...

În cadrul ședinței de ieri, 06 august 2019, Comisia Electorală Centrală a făcut publică lista celor 46 de partide și organizații social-politice ce au dreptul să participe la alegerile parlamentare noi din data de 20 octombrie 2019 în unele circumscripții electorale uninominale. Informația a fost prezentată Comisiei de Agenția Servicii Publice (ASP), tranmsite Breaking News.

Tot astăzi, CEC a acreditat primii observatori naționali din partea Asociației obștești „Promo-LEX”, care vor monitoriza alegerile locale generale și alegeri parlamentare noi din 20 octombrie 2019 în unele circumscripții electorale uninominale.

În cadrul aceleași ședințe, Comisia a aprobat devizul estimativ de cheltuieli pentru organizarea alegerilor parlamentare noi din data de 20 octombrie curent în circumscripțiile electorale uninominale nr. 17, or. Nisporeni, nr. 33, mun. Chișinău, nr. 48, or. Slobozia, mun. Tiraspol și Bender și nr. 50, la vest de Republica Moldova. Banii, în sumă de 11 931,73 mii lei, vor fi alocați din contul economiilor făcute de pe urma desfășurării alegerilor parlamentare din 24 februarie curent.

Hotărîrile aprobate vor fi publicate pe pagina oficială a Comisiei Electorale Centrale www.cec.md.

In this article


Join the Conversation