30 de ofițeri ai Serviciului Protecție și Pază de Stat au fost implicați în răpirea ex-judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus

Lista integrală cu numele celor 29 de angajați ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS), care ar fi participat la operațiunea de răpire a lui Nicolae...

Lista integrală cu numele celor 29 de angajați ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS), care ar fi participat la operațiunea de răpire a lui Nicolae Ceaus, a fost publicată pe site-ul de știri Realitatea.md.

Documentul este semnat de către un locotenent-colonel din cadrul SIS în data de 4 mai 2021. În această scrisoare angajatul SIS anunță că în urma informațiilor acumulate, s-a constatat că cei 29 de angajați SPPS ar fi implicați la realizarea acestei infracțiuni.

Amintim că, deputații Adrian Lebedinschi și Vasile Năstase, membri ai Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor presupusei răpiri a judecătorului ucrainean, au declarat că un ofițer de rang înalt din cadrul SIS, dar și alți 30 de ofițeri ai SPPS au fost implicați în răpirea lui Nicolae Ceaus.

In this article