2400 pachete cu țigări ”pescuite ” din apele râului Prut

Polițiștii de frontieră ce se aflau în misiune de supraveghere pe sectorul de responsabilidate din Direcția regională Vest au observat două obiecte plutitoare în apa râului Prut. În...

Polițiștii de frontieră ce se aflau în misiune de supraveghere pe sectorul de responsabilidate din Direcția regională Vest au observat două obiecte plutitoare în apa râului Prut. În timpul despachetării s-a depistat cartușe cu țigări de marca Ashima. Incidentul a fost raportat pentru intensificarea cercetărilor în zonă de frontieră și identificarea persoanelor implicate.

Două colete cu țigări au fost scoase în apa râului Prut. Asta după ce patrula Sectorului Polițuiei de Frontieră Ungheni a observat cum acestea erau purtate de cursul râului în aval. Cele două cutii cu țigări erau învelite în folie de culoare neagră și aveau fixate centuri pentru transportare. La despachetarea acestora s-a stabilit că produsele de tutungerie sunt de marcă Ashima, fără timbru de acciz.

Țigările au fost depozitate în camera de păstrare a corpurilor delicte. Polițiștii de frontieră în continuare demarează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate și elucidarea tuturor circumstanțelor. Despre cazul dat au fost informați și reprezentanții instituției de frontieră Române pentru efectuarea examinării sectoarelor de responsabilitate.

In this article