21 de polițiști de frontieră alături de colegii patrupezi au participat în cadrul competiției chinologice

Timp de trei zile, 21 de polițiști de frontieră alături de colegii patrupezi au participat în cadrul competiției chinologice „Cea mai iscusită echipă canină”, organizată anual de către...

Timp de trei zile, 21 de polițiști de frontieră alături de colegii patrupezi au participat în cadrul competiției chinologice „Cea mai iscusită echipă canină”, organizată anual de către Poliția de Frontieră. Pentru demonstrarea abilităților de căutare a infractorilor, cât și de depistare a substanțelor stupefiante și a produselor de tutungerie, echipele au fost antrenate în mai multe probe pe care le-au trecut cu râvnă și succes, transmite Breaking News.

Cele 21 de echipe canine au fost împărțite pe domeniile de specializare a patrupezilor: miros uman, detectare stupefiante, depistare tutun. Conform rezultatelor obținute s-a confirmat o bună pregătire fizică a chinologilor, capacități dezvoltate în dresajul canin și profesionalism în lucrul de echipă.

Deși nu toate echipele canine au susținut testarea pe notele cele mai înalte, parcursul fiecăreia a fost apreciat și menționat la încheierea competiției.

In this article


Join the Conversation