120 de pastile psihotrope, descoperite în bagaje neînsoțite

Polițiștii de frontieră din PTF Costești au contracarat o tentativă de transportare ilicită a unui lot comercial de pastile presupuse a fi psihotrope. Echipa de control împreună cu...

Polițiștii de frontieră din PTF Costești au contracarat o tentativă de transportare ilicită a unui lot comercial de pastile presupuse a fi psihotrope. Echipa de control împreună cu inspectorul chinolog a depistat 120 de pastile, tăinuite într-un bagaj neînsoțit.

Cazul a fost înregistrat ieri seara, 9 octombrie 2024, la ieșire din țară, după efectuarea controlului de nivelul II al unui autocar, care efectua o cursă ocazională Chișinău-Finlanda, transportând pasageri și colete neînsoțite.

Mijlocul de transport a fost supus verificărilor de rigoare, și în rezultatul controlului fizic au fost identificate bagaje suspecte ce conțineau substanțe interzise care urmau să fie transportate peste frontiera de stat.

Documentat pe caz este șoferul, un conațional în vârstă de 31 de ani.

Pastilele au fost ridicate și transmise spre expertizare, mijlocul de transport cu pasagerii și-au continuat calea, iar investigațiile pe caz continuă.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article