100 de copii din țară vor beneficia de bilete de odihnă gratuite

20 de copii de la Şcoala-internat din Ceadâr–Lunga și 80 de copii care au obținut premii la diverse competiții și concursuri internaționale și care frecventează Centrul Republican pentru...

20 de copii de la Şcoala-internat din Ceadâr–Lunga și 80 de copii care au obținut premii la diverse competiții și concursuri internaționale și care frecventează Centrul Republican pentru Copii și Tineret ,,Artico” vor beneficia de bilete gratuite pentru a se odihni în Tabăra ,,Luceafărul” din or. Vadul lui Vodă. Acestea sunt oferite de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, transmite Breaking News.

Organizarea odihnei de vară a copiilor şi adolescenţilor în sezonul estival 2019 este reglementată de Hotărârea Guvernului nr. 220 din 03.04.2019. Potrivit documentului, Guvernul oferă gratuit 25% din totalul biletelor repartizate în taberele de odihnă mai multor categorii de copii şi adolescenţi, printre care copii rămași fără ocrotire părintească, din familii defavorizate şi familii cu trei şi mai mulţi copii, precum și elevi ce au obținut performanțe la studii sau sunt învingători la olimpiadele școlare și extrașcolare.

In this article


Join the Conversation