Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia

Doi bărbați au fost plasați sub arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile de către Judecătoria din Sebeș, în urma unui caz şocant de viol și...

Doi bărbați au fost plasați sub arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile de către Judecătoria din Sebeș, în urma unui caz şocant de viol și sechestrare.

Femeia de 49 de ani a fost victima acestui atac brutal, în care agresorii au violat-o, au amenințat-o cu moartea și au bătut-o, apoi au ținut-o captivă în locuința lor. Incidentul tragic a avut loc după ce femeia, care recent se întorsese în țară din Spania, unde a avut grijă de o bătrână, a întâlnit cei doi bărbați într-un aeroport din București acum două luni. Fără să aibă vreo suspiciune, ea a legat o prietenie cu aceștia.

După experienţa traumatizantă prin care a trecut, femeia mărturisește că a fost extrem de naivă și că bărbatul a profitat de faptul că ea rămăsese fără bani şi, fără rude care s-o susţină şi fără prieteni, nu ştia încotro s-o ia. Ajunsă la Alba, s-a trezit sechestrată şi bătută de cel care a ademenit-o în casa lui și de un amic.

„Eu cred că ăștia doi au fost vorbiți când au lucrat împreună și au început cu vorbe vulgare, mi-a dat cu pumnul cu capul și mi-a fracturat un pic nasul și de acolo a început calvarul meu. Eu am încercat să plec, dar nu m-a lăsat”, spune victima.

Au urmat ore de chin, în care iubitul femeii și prietenul acestuia au violat-o și au ținut-o captivă într-o cameră, sub amenințarea cuțitului. Abia după aproape zece ore, profitând de faptul că agresorii erau ameţiţi de băutură, victima a reușit să fugă din casă și a cerut ajutorul poliției.

Victimă: „Toate femeile din lume să știe să nu aibă încredere, dar eu nevoia și amărăciunea…am văzut că e un băiat liniștit la început.”

Cei doi suspecți, ambii recidiviști, au fost arestați preventiv pe o perioadă de 30 de zile și sunt cercetați pentru viol, lovire, dar și lipsire de libertate.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article