Vreme instabilă cu ploi abundente în Capitală. Primăria Chișinău îndeamnă locuitorii să fie prudenți și să evite zonele cu risc de inundații

Capitala este astăzi sub stăpânirea unui ciclon cu ploi abundente, care se vor menține pe tot parcursul zilei. De asemenea, în centrul și sudul țării a fost emis...

Capitala este astăzi sub stăpânirea unui ciclon cu ploi abundente, care se vor menține pe tot parcursul zilei. De asemenea, în centrul și sudul țării a fost emis cod galben de vânt puternic. Rafalele vor ajunge și până la 65-70 de kilometri pe oră.

În aceste condiții, Primăria Chișinău face apel ca oamenii să dea dovadă de precauție, pentru a-și proteja sănătatea și bunurile materiale. Cetățenii sunt îndemnați să fie atenți, dar și să îi supravegheze pe cei mici. Să evite deplasarea în preajma arborilor bătrâni și a șantierelor de construcție.

De asemenea, șoferii sunt chemați să nu parcheze mașinile sub copaci și să evite zonele cu risc de inundații.

”Serviciile municipale vor monitoriza situația și vor interveni la necesitate. În caz de situații problematice, sunați la Dispeceratul central municipal: (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04. Conform prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, avertizarea cod galben este valabilă pe parcursul zilei de astăzi”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

In this article