Voronin: Cred că la alegerile locale vom merge separat de socialiști

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a numit relaţiile dintre Partidul Comuniştilor şi Partidul Socialiştilor în cadrul Blocului pe care-l formează „foarte constructive”. În același timp, potrivit liderului partidului, comuniștii,...

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a numit relaţiile dintre Partidul Comuniştilor şi Partidul Socialiştilor în cadrul Blocului pe care-l formează „foarte constructive”.

În același timp, potrivit liderului partidului, comuniștii, cel mai probabil, vor merge singuri la noile alegeri locale, separat de socialiști, transmite breakingnews.md cu referire la primul.md.

„Nu a fost luată nicio decizie (n.r. – cu privire la participarea blocului la alegerile locale). Studiem situația de pe teren prin intermediul organizațiilor noastre de partid. Socialiștii, în opinia mea, fac la fel”, a spus Voronin în carul emisiunii „TEMA” de la Primul în Moldova.

În plus, liderul PCRM nu a exclus posibilitatea altor alianțe, nu doar cu socialiștii.

„Cred că vom desemna separat candidați pentru autoritățile publice locale. Și, în funcție de rezultatele alegerilor, ne vom așeza și vom vorbi cu ei sau poate cu alte partide”, a adăugat Voronin.

La momentul scrierii știrii, Serviciul de presă al Partidului Socialiștilor nu a comentat declarațiile liderului PCRM.

In this article