Vom lupta cu cei care vor să ne distrugă țara! La Leova, Comrat, Cahul s-a protestat împotriva guvernării PAS

Sudul Republicii Moldova a protestat, azi, împotriva guvernării PAS. Oamenii au ieșit în stradă la Comrat, Cahul și Leova. La Cahul, oamenii s-au arătat nemulțumiți de creșterea continuă...

Sudul Republicii Moldova a protestat, azi, împotriva guvernării PAS. Oamenii au ieșit în stradă la Comrat, Cahul și Leova.

La Cahul, oamenii s-au arătat nemulțumiți de creșterea continuă a prețurilor la servicii, resursele energetice, alimente. Totodată, au fost condamnate acțiunile de intimidare a persoanelor care gândesc altfel. Participanții la protest au purtat lozinci: “Jos dictatura galbenă!”, “Nu prețurilor majorate!”, “Justiție corectă!”.

În Leova, cetățenii au declarat că „realitățile de astăzi sunt de așa natură încât oamenii se confruntă cu o alegere – fie să-și hrănească familiile, fie să-și încălzească locuința. Nu există a treia. Politica distructivă a autorităților a dus la dezvoltarea genocidului social care bate la ușa tuturor”.

Iar la Comrat protestatarii au menționat că Maia Sandu a preluat practicile oligarhului Plahotniuc și terorizează cetățenii cu dosare penale și persecutări politice.

In this article