Vloggerul Vitalie Florea spune că susținătorii Maiei Sandu se comportă ca niște sectanți. Află motivul

Vloggerul Vitalie Florea ia în râs susținătorii Maiei Sandu deoarece se comportă ca niște “sectanți”. Într-o postare pe Facebook acesta a scris că “în viziunea martorilor sectei PAS”,...

Vloggerul Vitalie Florea ia în râs susținătorii Maiei Sandu deoarece se comportă ca niște “sectanți”. Într-o postare pe Facebook acesta a scris că “în viziunea martorilor sectei PAS”, orice politician care o critică pe Maia Sandu este plătit de Igor Dodon.

“Octavian Țîcu o critică pe Maia Sandu – e plătit de Igor Dodon. Andrei Năstase o critică pe Maia Sandu – e plătit de Igor Dodon. Tudor Deliu o critică pe Maia Sandu – e plătit de Igor Dodon. Violeta Ivanov o critică pe Maia Sandu – e plătită de Igor Dodon. Renato Usatîi o critică pe Maia Sandu e plătit de Igor Dodon. Dorin Chirtoacă… despre Chirtoacă ori de bine, ori deloc. Toți cei care scriu ceva critic despre Sandu, sunt plătiți de Dodon. Mda… Cum s-ar zice, în logica sectanților nu te poți c.ca. Apropo. Cel mai lejer, aș zice de formă, pe Maia Sandu o critică Igor Dodon. Se pare că Dodon e plătit de Sandu”, a scris Florea.

In this article