Vladimir Putin va intra în istorie ca un pacificator, spune liderul PSRM

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, va intra în istorie ca un pacificator, iar afirmațiile lui Joe Biden la adresa acestuia sunt de neconceput și nu fac față unui...

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, va intra în istorie ca un pacificator, iar afirmațiile lui Joe Biden la adresa acestuia sunt de neconceput și nu fac față unui lider adevărat, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni la NTV Moldova.

”Eu îl consider pe Putin un pacifist. Nu voi da aprecieri americanilor. Experții au vorbit despre ce fac ei în lume, cum intervin peste tot și răspunsul pe care l-au avut cu protestele de la Capitoliu. ”Democrația” pe care au semănat-o peste tot s-a întors acasă. Vladimir Putin va rămâne în istorie ca un pacifist. A oprit războiul din Siria, conflictul din Karabahul de Munte. Spun aceasta nu pentru că ne cunoaștem. Aceasta este realitatea. Așa e corect. Un lider puternic este modest și nu va face niciodată declarații jignitoare pentru a-și crește ratingul”, a declarat Igor Dodon.

In this article