Vladimir Putin, sfidat în timpul vizitei la Mariupol: o femeie a avut curajul să-l acuze în față de minciună

Portalul de ştiri Meduza a publicat o înregistrare cu vizita dictatorului rus, Vladimir Putin, la Mariupol și conversaţia pe care acesta a avut-o în oraş cu oameni prezentaţi drept...

Portalul de ştiri Meduza a publicat o înregistrare cu vizita dictatorului rus, Vladimir Putin, la Mariupol și conversaţia pe care acesta a avut-o în oraş cu oameni prezentaţi drept “localnici”.

 

În înregistrarea video postată pe Telegram, cineva se aude strigând pe fundal: “Nimic nu este adevărat!”. Totul s-a întâmplat când liderul rus stătea de vorbă cu “localnici” în curtea unui bloc din Mariupol, informează Rador.

În timpul conversației lui Putin cu persoanele respective, cineva a strigat “Nimic nu este adevărat! Totul este pentru spectacol!”.

Cei care îl însoţeau pe Vladimir Putin au început imediat să privească în jur. Un fragment din înregistrarea video a fost publicat și pe site-ul Kremlinului, dar şi de majoritatea canalelor de Telegram. În pofida acelui strigăt, “localnicii” i-au povestit lui Putin “cât de mult le place la Mariupol”.

 

In this article