Vlad Filat întoarce datoriile pentru pământurile redobândite: A îndemnat cetățenii să voteze PAS

Fostul premier și fostul șef al Maiei Sandu, Vlad Filat, a venit cu un nou mesaj public prin care îndeamnă cetățenii să voteze PAS. “Alegerile ce vor avea...

Fostul premier și fostul șef al Maiei Sandu, Vlad Filat, a venit cu un nou mesaj public prin care îndeamnă cetățenii să voteze PAS.

“Alegerile ce vor avea loc pe data de 11 Iulie sunt un examen al maturității noastre ca societate și sunt totodată hârtia de turnesol ce va arăta Europei și întregii lumi unde vrem să fim și mai ales ce vrem noi să fim”, a scris acesta pe Facebook.

Amintim că în data de 1 iulie, Curtea de Apel Chișinău a adoptat o decizie prin care Vlad Filat a reintrat în posesia mai multor terenuri de pământ. Este vorba despre 266 ha de terenuri agricole din proprietatea Caravita & Co. Magistrații care au adoptat această decizie sunt Ana Panov, Marina Anton și Olga Cojocaru.

Unul dintre cei trei judecători, Ana Panov, îndeplinește funcția de președinte interimar al Curții de Apel. Aceasta a fost numită la șefia instituției după ce Maia Sandu l-a demis pe președintele Curții de Apel, Vladislav Clima.

Presa a scris că Ana Panov a fost numită în această funcție la indicația Maiei Sandu de către președintele interimar al CSM, Dorel Musteață.

In this article