Vlad Batrîncea: A fi în opoziție nu înseamnă să spargi ulcioare și să strici microfoanele din Parlament

A fi în opoziție nu înseamnă să strici microfoane și să arunci cu apă în tribuna Parlamentului, a declarat secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, invitat la Accent...

A fi în opoziție nu înseamnă să strici microfoane și să arunci cu apă în tribuna Parlamentului, a declarat secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, invitat la Accent TV. Socialistul a menționat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor le va arăta celor de la PAS ce înseamnă o opoziție veritabilă, inclusiv va scoate în vileag toate neajunsurile noii guvernări din care fac parte oameni care știu foarte bine cum funcționează schemele.

”Noi le-am spus încă în legislatura trecută că ei nu știu ce înseamnă opoziție veritabilă. Opoziția adevărată nu înseamnă spargerea ulcioarelor și deteriorarea microfoanelor. Opoziția înseamnă activitate sistematică, inițiative, monitorizare, control parlamentar. Noi vom scoate în vileag toate neajunsurile acestei guvernări, inclusiv lipsa unei echipe, pentru că dacă ne uităm pe lista lor vedem un număr mare de persoane nepregătire și mulți foști PLDM-iști de-ai lui Vlad Filat. Aceștia sunt oamenii care știu foarte bine cum să pună la cale scheme ilegale, aceștia sun oamenii care-și freacă mâinile în așteptarea partajărilor. Noi vom demasca toate aceste scheme și le vom arăta ce înseamnă o opoziție adevărată și activă”, a spus Batrîncea. 

Amintim, liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va fi o opoziție profesionistă și responsabilă. Dodon a remarcat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va veghea stric asupra acțiunilor guvernării de dreapta și va critica acolo unde se încalcă drepturile cetățenilor, unde sunt riscuri pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova.

In this article