Vizitele Maiei Sandu în teritoriu se fac în interesul PAS și nu al cetățenilor, spune Dodon

Vizitele Maiei Sandu în teritoriu se fac în interesul PAS și nu al cetățenilor. Despre aceasta a vorbit președintele PSRM, Igor Dodon, la o emisiune televizată. Liderul socialiștilor...

Vizitele Maiei Sandu în teritoriu se fac în interesul PAS și nu al cetățenilor. Despre aceasta a vorbit președintele PSRM, Igor Dodon, la o emisiune televizată. Liderul socialiștilor s-a arătat sigur că, odată cu finalizarea alegerilor, Sandu va uita de oameni și se va așeza din nou în fața Facebook-ului. 

Dodon și-a exprimat regretul că instituțiile abilitate ale statului refuză să constate implicarea actualului președinte în favoarea unui candidat electoral. 

”Batem palma că se va termina campania electorală și se va termină și vizitele în teritoriu. Aceasta este utilizarea resurselor administrative în campania electorală. Aceasta este implicarea în campanie electorală. Am trecut prin aceasta în 2019, când CEC-ul și Curtea Constituțională mi-au interzis să am astfel de întrevederi cu riscul ca PSRM-ul să fie scos din campanie. Dar acum toți tac. Acum mesajele sunt mai evidente în susținerea unui concurent electoral. Chiar și comentatorii de dreapta o spun”, a declarat Dodon.

Amintim, mai mulți politicieni au acuzat-o pe Maia Sandu că utilizează resursele administrative pentru a promova PAS. De asemenea, și experții Promo-Lex au constatat că președintele se implică în campanie în favoarea PAS.

In this article