Vino la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024” pentru activități sportive și concert „Zdob și Zdub”

Primarul General, Ion Ceban, invită comunitatea, de la mic la mare, sâmbătă, 08 iunie 2024, între orele 11:00-17:00, în Parcul „La Izvor”, unde Primăria Municipiului Chișinău va organiza...

Primarul General, Ion Ceban, invită comunitatea, de la mic la mare, sâmbătă, 08 iunie 2024, între orele 11:00-17:00, în Parcul „La Izvor”, unde Primăria Municipiului Chișinău va organiza cea de-a II-a ediție a evenimentului sportiv de excepție – Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”.

„Ești pregătit pentru o explozie de energie și muzică bună? Vino să te distrezi alături de noi la concertul inedit susținut de trupa legendară „Zdob și Zdub”!”, a scris edilul.

Festivalul va cuprinde un vast program de activități sportive, masterclass-uri, activități de divertisment, un târg cu produse autohtone și un concert pe cinste din partea Formației „Zdob și Zdub”.

„Vino cu familia și prietenii să te bucuri de hiturile care au făcut istorie și să cânți alături de „Zdob și Zdub”! Nu pierde ocazia de a trăi o experiență muzicală de excepție!”, a mai adăugat Ion Ceban.

Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024” va fi deschis publicului larg și va oferi oportunitatea de a vă inspira de la cei mai buni sportivi.

In this article