VIDEO// Un moldovean a lovit cu toporul în cap un ucrainean

Un moldovean riscă ani grei de pușcărie după ce a fost la un pas de ai curma zilele unui ucrainean. Incidentul a avut loc recent într-o localitate din...

Un moldovean riscă ani grei de pușcărie după ce a fost la un pas de ai curma zilele unui ucrainean. Incidentul a avut loc recent într-o localitate din regiunea Odesa.

Suspectul s-a dovedit a fi un conațional de al nostru în vârstă de 39 de ani. În cadrul audierilor individul și-ar fi recunoscut vina și a povestit că și-a atacat victima în vârstă de 23 de ani având mintea aburită de alcool.

Bănuitul ar fi spus că ar fi consumat băuturi spirtoase împreună cu colegii de la serviciu, după mai multe pahare date pe gât între petrecăreți s-a iscat o ceartă care la scurt timp a degenerat în bătaie. Înfuriat, individul ar fi luat un topor și s-a năpustit asupra unui tânăr de 23 de ani pe care nici măcar nu-l cunoștea. Acesta i-a aplicat mai multe lovituri în cap, în urma cărora pacientul a fost preluat și transportat în stare gravă la spital.

Acum, medici fac tot posibilul pentru a-l salva pe ucrainean, iar moldoveanul este plasat în arest preventiv. Pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru tentativa de omor.

 

In this article