VIDEO// Val de alerte cu bombe în Rusia

În urma unui mare atac terorist care a avut loc pe 22 martie în sala de concerte “Crocus City Hall”, Rusia a fost afectată de o serie de evacuări...

În urma unui mare atac terorist care a avut loc pe 22 martie în sala de concerte “Crocus City Hall”, Rusia a fost afectată de o serie de evacuări din cauza mesajelor false referitoare la amenințările cu bombe. Am adunat o selecție a evacuărilor de astăzi:

🔸 În estul Moscovei, o policlinică aparținând centrului Pirogov a fost evacuată din cauza unei amenințări de explozie anonime.

🔸 În patru centre comerciale din capitală s-a anunțat evacuarea: Centrul Comercial “Mozaic” de pe strada Kozhukhovskaya, precum și rețeaua de centre comerciale “Gorod” la Vyhino, pe Prospectul Ryazansky și în Lefortovo.

🔸 Conform informațiilor de la TASS, cu referire la serviciile operative, aproximativ 10 centre comerciale din Moscova sunt verificate după mesaje cu amenințări de explozie.

🔸 Evacuarea a avut loc în una dintre cele mai mari magazine din Sankt Petersburg – “Passage” de pe Nevsky Prospect. Ziua anterioară, și-au părăsit clădirea și vizitatorii complexului comercial și de agrement “London Mall” din capitala de nord.

🔸 În Volgograd, din cauza unei alerte cu privire la o bombă, personalul și vizitatorii centrului comercial “Marmelad” din districtul Dzerzhinsky au fost evacuați în grabă. De asemenea, a avut loc o evacuare la centrul comercial “Akvarel”: serviciul de presă a declarat că nu a avut loc niciun incident, iar centrul comercial este supus unei verificări obișnuite.

🔸 În Balashikha, regiunea Moscovei, traficul feroviar a fost oprit pe tronsonul MCD-4 “Reutovo-Zheleznodorozhnaya” din cauza unei grenade de exercițiu: la 10 metri de calea ferată s-a descoperit un obiect asemănător cu o grenadă. S-au chemat echipe de deminare la fața locului.

🔸 În Ufa, de asemenea, a avut loc o evacuare la Colegiul Uksivt și la Dispensarul Republican de Narcologie de pe strada Pushkin: amenințări cu privire la amenințări de bombă au fost primite pe e-mailurile instituțiilor.

🔸 În Orenburg, Centrul Comercial “Gulliver” a fost evacuat chiar înainte de deschidere. Motivele evacuării nu sunt încă cunoscute.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article