VIDEO// Un vlogger moldovean și-a dat foc la mașină. “Ceea ce am făcut eu astăzi nu a mai făcut nici-un influencer de la noi din Republica Moldova”

Un tânar dornic să devină popular pe internet și-a incendiat mașina. Acesta a venit cu automobilul într-un câmp, l-a stropit cu benzină, iar apoi i-a dat foc. Vlogger-ul:...

Un tânar dornic să devină popular pe internet și-a incendiat mașina. Acesta a venit cu automobilul într-un câmp, l-a stropit cu benzină, iar apoi i-a dat foc.

Vlogger-ul: “Astăzi pentru mine este o zi foarte importantă, voi incepe totul de la zero fără mașină, fără bani și o să ne ridicam împreună de la început, ceea ce am făcut eu astăzi nu a mai făcut nici-un inuencer de la noi din Republica Moldova.

Nu vreau să ofer un exemplu greșit, de a vă indemna să recurgeți la astfel de acțiuni pe care le-am făcut eu astăzi. Da după cum ați văzut și în titlu eu astăzi mi-am incendiat mașina și am ars toți banii din portmoneu.”

„De ce mașina?” luând în considerare că eu lucrez toată ziua online mașina este una dintre cele mai valoroase lucruri ale mele.”

Tânărul a spus că nu l-a copiat pe vloggerul rus, Mihail Litvin, care l-a fel și-a incendiat automobilul recent.

Vlogger-ul: “Ceea ce am făcut eu este cu totul alt ceva. Nu merge vorba că vreau să incendiez mașina și să fac hayp pe seama acestui video, vreau să demonstrez că în scurt timp v-om obține mult mai mult decât avem acum.”

Mihail Litvin, vlogger-ul rus de 20 de ani și-a incendiat și el Mercedesul de aproape 150.000 de euro pentru că, spune el, mașina germana avea „defecțiuni” pe care compania „nu a reușit să le remedieze”.

In this article