VIDEO// Un tânăr, filmat de un prieten consumând alcool în timpul șofatului

Un șofer, care avea și 4 pasageri în mașină, a fost filmat cum bea bere la volan. Imaginile cu cheful au fost postate de către unul din petrecăreți...

Un șofer, care avea și 4 pasageri în mașină, a fost filmat cum bea bere la volan. Imaginile cu cheful au fost postate de către unul din petrecăreți pe o rețea de socializare, transmite breakingnews.md cu referire la echipa.md.

Un urmăritor al indivizilor a transmis imaginile la adresa redacției noastre. În secvența video se vede cum pasagerul de pe bancheta din față bea bere, iar apoi transmite petul cu băutura șoferului. Ultimul, la fel, consumă alcool, după care conectează muzica la volum maxim și continuă deplasarea.

Între timp, pe bancheta din spate sunt alți trei tineri, unul dintre care a și filmat petrecerea. Cel care ne-a trimis imaginile declară că toți cinci indivizi locuiesc în satul Bocani din raionul Fălești.

Contactat pentru o reacție, ofițerul de presă de la IP Fălești, Jana Molceanov, a declarat că oamenii legii s-au autosesizat în baza imaginilor și urmează să identifice și să tragă la răspundere persoanele implicate.

In this article