VIDEO// Un bărbat riscă șapte ani de închisoare pentru comercializarea drogurilor

Un bărbat de 66 ani, domiciliat în r. Anenii Noi, este cercetat penal pentru cultivarea și realizarea drogurilor în cantități mari. Ofițerii de investigație din cadrul Direcției de...

Un bărbat de 66 ani, domiciliat în r. Anenii Noi, este cercetat penal pentru cultivarea și realizarea drogurilor în cantități mari.

Ofițerii de investigație din cadrul Direcției de Poliție și Inspectoratului sec. Ciocana a mun. Chișinău  în comun procurorii Procuraturii mun. Chişinău, oficiul Ciocana,  au intrat în posesia unei informații operative cu privire la punerea în circulație a drogurilor în cantități impunătoare.

Ca urmare la domiciliul suspectului, polițiștii au depistat droguri de tip “Marijuana” crescută în condiții speciale,  un aparat artizanal pentru consum de droguri, un cântar electronic la scara mică și mijloace bănești . Drogurile urmau să fie comercializate pe teritoriul țării. Este de menționat că bărbatul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Drogurile fiind ridicate, sigilate și îndreptate la Centrul-tehnico criminalistic și expertize judiciare al IGP, pentru a fi supuse expertizării.

Valoarea drogurilor se estimează la aproximativ 50 000 lei.

În cest caz a fost intentat un dosar penal, iar pentru acțiunile ilegale bărbatul riscă privațiune de libertate până la 7 ani.

In this article