VIDEO// Un bărbat, reținut pentru spargeri de locuințe

Pândea proprietarii locuințelor când aceștia plecau de acasă, intra la ei în gospodării și fura tot ce vedea mai de preț. Este vorba despre un bărbat de 31...

Pândea proprietarii locuințelor când aceștia plecau de acasă, intra la ei în gospodării și fura tot ce vedea mai de preț.

Este vorba despre un bărbat de 31 de ani care ar fi băgat spaima în locuitorii sectorului Buiucani al capitalei. Și asta după ce ar fi spart cel puțin două case și o debara. Poliția a început căutările după ce victimele, s-au adresat cu plângeri, spunând că le-au dispărut instrumentele electrice pentru construcții, dar și un televizor. Prejudiciul total cauzat de către bănuit ajunge la 14.450 de lei. După mai multe cercetări, polițiștii l-au găsit pe suspect.

Audiat el și-ar fi recunoscut vina și ar fi declarat că pătrundea în locuințe prin alegere de chei și deteriorarea lacătului, după ce se asigura că proprietarii nu sunt acasă și nu este văzut de nimeni.

Bunurile furate au fost găsite acasă la suspect și returnate adevăraților proprietari. Acum, bărbatul de 31 de ani este cercetat pentru furt, infracțiune ce se pedepsește cu până la patru ani de pușcărie sau cu amendă de până la 67.500 de lei.

In this article