VIDEO/ Un bărbat care avea droguri și obiecte interzise asupra sa, reținut pe o stradă în capitală

Un echipaj al  Batalionului de Patrulare și Reacţionare Operativă a sec. Râșcani, în cadrul patrulării sectorului încredințat, pe str. Andrei Doga,  poliţişti au observat un automobil Honda ce...

Un echipaj al  Batalionului de Patrulare și Reacţionare Operativă a sec. Râșcani, în cadrul patrulării sectorului încredințat, pe str. Andrei Doga,  poliţişti au observat un automobil Honda ce era parcat pe marginea carosabilului iar în interior era un tânăr  care observând polițiștii a dat dovadă de un comportament suspec. La solicitarea polițiștilor de a se prezenta el nu a dorit. În urma discuțiilor polițiștii au observat în automobil mai multe obiecte interzise, imediat solicitând la fața locului grupa operativă a IP Râșcani, pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul cercetării la fața locului forțele de prdine au stabilit identitatea acestuia, el s-a dovedit a fi în vârstă de 31 de ani. Ulterior cu permisiunea acestuia polițiștii au cercetat automobilul, unde au fost depistate 6 pachețele învelite cu scoci în interiorul cărora se află o substanță în formă de praf de culoare albă, un pachețel de tip zip-lock în care se afla un fragment de hârtie cu masă vegetală mărunțită cu miros specific, un cântar electronic, un aparat confecționat artizanal, telefoane mobile, calculatoare, un pistol pneumatic de model necunoscut. La întrebările angajaților de poliție bărbatul se încurca în declarații și nu a putut comunica proviniența obiectelor depistate în automobil.

Astfel, în vederea stabilirii provenienței obiectelor acestea au fost ridicate iar pachețele în care se afla masa vegetală și praful de culoare albă au fost îndreptate la CTC EJ al IGP.

Totodată în cadrul măsurilor întreprinse, s-a stabilit că bărbatul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru  circulația ilegală a drogurilor.

Actualmente pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, în dependență de rezultatele expertizei bărbatul v-a fi atras la răspundere conform legislației în vigoare.

In this article