VIDEO// Tragedie în Harkov: Un copil de zece ani ucis într-un atac rus, peste 20 de răniți” – Declarația cutremurătoare a președintelui Ucrainean

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis un mesaj cutremurător prin intermediul unei postări pe platforma Instagram în urma unui atac devastator în orașul Harkov. În postare, Zelenski a...

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis un mesaj cutremurător prin intermediul unei postări pe platforma Instagram în urma unui atac devastator în orașul Harkov. În postare, Zelenski a relatat o lovitură rusească care a avut loc în această dimineață, soldată cu o tragedie de neimaginat.

Un copil nevinovat în vârstă de zece ani a fost ucis în urma atacului, iar familia și prietenii săi sunt acum în doliu. Președintele a transmis sincere condoleanțe familiei îndurerate și a evidențiat profundul regret pentru pierderea tragică.

În plus față de tragicul deces al copilului, mai mult de 20 de persoane au fost rănite în atacul devastator. Autoritățile acordă în prezent asistența medicală necesară celor răniți, iar o operațiune de salvare este în curs de desfășurare pentru a ajuta victimele.

Zelenski a subliniat recunoștința sa față de toți cei care se implică în ajutorarea poporului ucrainean în aceste momente dificile. De asemenea, el a menționat eroismul soldaților ucraineni, care continuă să lupte împotriva ocupației ruse și să aducă dreptate în Ucraina, în ciuda provocărilor și a pierderilor suferite.

Președintele a subliniat că rezistența poporului ucrainean, mișcarea sa și costurile zilnice impuse ocupanților sunt răspunsul adecvat la teroarea impusă de Rusia. Mesajul lui Zelenski a atras atenția asupra realității cumplite a conflictului și a determinării Ucrainei de a lupta pentru suveranitatea sa și pentru un viitor mai pașnic.

 

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

In this article