VIDEO// Trafic cu droguri la Ialoveni

Polițiștii din Ialoveni au descins, ieri, cu percheziții la șapte domicilii din localitățile Costești și Molești, în contextul documentării mai multor persoane specializate în circulația ilegală a drogurilor....

Polițiștii din Ialoveni au descins, ieri, cu percheziții la șapte domicilii din localitățile Costești și Molești, în contextul documentării mai multor persoane specializate în circulația ilegală a drogurilor.

În timpul perchezițiilor, oamenii legii au ridicat mai multe pachete cu masă vegetală uscată, cântare electronice, telefoane mobile, mijloace financiare, arme și muniții deținute ilegal.

Suspecții, cinci bărbați, cu vârstele cuprinse între 38 și 62 ani, au fost reținuți pentru 72 de ore.

Substanțele și obiectele depistate în urma perchezițiilor au fost ridicate și expediate la CTC EJ al IGP pentru efectuarea expertizelor.

Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare de la 7 la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Acțiunile au fost desfășurate de polițiștii din Ialoveni de comun cu specialistul chinolog din cadrul Direcției Chinologice, sub conducerea procuraturii din Ialoveni.

In this article