VIDEO// Șofer prins beat CRIȚĂ la volan. Un chișinăuian va rămâne fără permis de conducere

În plină pandemie, unii participanți la traficul rutier nu respectă nici măsurile impuse de autorități pe timp de stare de urgență, nici Regulile de Circulație Rutieră și urcă...

În plină pandemie, unii participanți la traficul rutier nu respectă nici măsurile impuse de autorități pe timp de stare de urgență, nici Regulile de Circulație Rutieră și urcă în stare de ebrietate avansată la volan.

Totuși, angajații Inspectoratului Național de Patrulare sunt omniprezenți, iar abaterile de la Regulamentul Circulației Rutiere și în general de la legislația în vigoare sunt sancționate.

Astfel, în timpul asigurării ordinii publice și securității circulației rutiere, inspectorii de patrulare echipați conform regulilor de prevenire a raspândirii virusului de tip nou COVID-19, la data de 26 martie, curent, în jurul orei 20.30 au observat un automobil de marcă Toyota, care se deplasa neadecvat pe bulevardul Dacia din capitală. Ulterior, autovehiculul a fost stopat, iar la volanul acestuia se afla un bărbat în vârstă de 39 de ani, locuitor al municipiului Chișinău care în urma testului Drager s-a dovedit a fi în stare de ebrietate cu o concentrație de alcool în aerul expirat de 1.07 mg/l.

În legătură cu acest caz a fost pornită o cauză penală, iar instanța de judecată se va pronunța.

In this article