(VIDEO) Scandal la Sângerei! Oamenii erau mințiți de reprezentanții Pro Moldova că adună semnături în susținerea președintelui Igor Dodon

Scandal la Sângerei! Un grup de persoane s-au luat la ceartă cu tinerii Pro Moldova, care colectează semnături pentru demiterea președintelui Igor Dodon, informează Breaking News. Un martor...

Scandal la Sângerei! Un grup de persoane s-au luat la ceartă cu tinerii Pro Moldova, care colectează semnături pentru demiterea președintelui Igor Dodon, informează Breaking News.

Un martor ocular, care ne-a trimis video, a spus că totul a început de la faptul că mai multe persoane ar fi fost mințite că la acest cort se adună semnături în susținerea președintelui Igor Dodon și nu împotriva șefului statului. Martorul mai spune că și coloratura specifică PSRM-ului a dus în eroare cetățenii, care au semnat cu gândul că îl sprijină pe Igor Dodon.

Din video se vede că persoanele, în mare parte în etate, acuză colectorii de semnături că spun minciuni și că ar primi pentru aceasta câte 500 de lei zilnic. La fel, persoanele au manifestat sprijin pentru Igor Dodon, acuzând Pro Moldova că n-ar face nimic pentru țară.

In this article