VIDEO// Șapte persoane din capitală au fost cercetate penal pentru circulația ilegală a drogurilor

Patru bărbați și trei femei cu vârsta cuprinsă între 30 și 45 ani originari din Capitală, sunt cercetați penal pentru circulația ilegală a drogurilor. Polițiștii au efectuat achiziții...

Patru bărbați și trei femei cu vârsta cuprinsă între 30 și 45 ani originari din Capitală, sunt cercetați penal pentru circulația ilegală a drogurilor.

Polițiștii au efectuat achiziții de control și au depistat că aceștia organizează, consumă și comercializează droguri în mediul online.

„Ca urmare a celor două percheziții efectuate la domiciliile bănuiților, au fost depistate  pachețele de tip zip-lock cu substanță albă de tip PVP, o pungă cu substanță cafenie, folii de staniol cu o substanță de culoare gălbuie,  hârtii cu o substanță albă, adezive și aparate confecționate artizanal pentru consumul drogurilor”, se arată în nota informativă a Poliției.

Valoarea aproximativă a drogurilor confiscate se ridică la aproximativ 20.000 de lei, iau ulterior toate obiectele au fost sigilate și ridicate pentru efectuarea expertizei.

Suspecții sunt cercetați penal în stare de libertate, iar pentru fapta comisă ei riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

sursa 

In this article