Video // Sandu cheamă diaspora să revină acasă doar cu acele curse, care sunt organizate de Guvern și să le ofere autorităților toate informațiile necesare

Președintele PAS, Maia Sandu, îndeamnă diaspora, care vrea să revină în Republica Moldova, să-și cumpere bilete de avion doar la cursele acreditate de Guvern, transmite Breaking News. „Toate...

Președintele PAS, Maia Sandu, îndeamnă diaspora, care vrea să revină în Republica Moldova, să-și cumpere bilete de avion doar la cursele acreditate de Guvern, transmite Breaking News.

„Toate aceste curse sunt organizate de Guvern și e corect așa, pentru că doar autoritățile pot să autorizeze aceste zboruri și este corect ca autoritățile să colecteze aceste informații și să prioretizeze cine trebuie să vină mai întâi”, a spus Sandu într-o postare video.

Precizăm că premierul Ion Chicu a îndemnat cetățenii, care se află peste hotare să manifeste maximă atenție atunci când procură bilete de avion pentru cursele charter.

„Nu procurați tichete la curse charter, înainte ca zborurile respective să fie autorizate de Comisia Situații Excepționale. În jur de 220 persoane au fost induse în eroare de escroci, inclusiv politici, mințindu-i că e autorizat un zbor de la Paris”, a scris Ion Chicu pe Facebook.

In this article