Video // Salvator în lacrimi, după ce a scos salvat o fetiță în Turcia

Mărturie în lacrimi a unui salvator din Ungaria trimis în Turcia. După zece ore de eforturi supraomenești, el și echipa sa au scos de sub dărâmături o fetiță...

Mărturie în lacrimi a unui salvator din Ungaria trimis în Turcia. După zece ore de eforturi supraomenești, el și echipa sa au scos de sub dărâmături o fetiță de doar un an și jumătate. Asta după ce primiseră ordin să plece din acel loc.

”Misiunea este aceeași zi și noapte: salvarea vieților omenești. Măcar să încercăm. Conștiința noastră ne ghidează, așa că muncim ca să-i scoatem pe toți. Mă bucur că fetița a ieșit. Ne-am luptat mai mult de zece pentru a salva această fetiță. Nu aveam tot echipamentul necesar, așa că a trebuit să mergem să-l luăm. Și ni s-a ordonat să părăsim locul”, spune salvatorul, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Numărul persoanelor găsite decedate în urma catastrofei din Turcia și Siria crește de la o oră la alta. Peste 20.000 de oameni au murit în cele două țări, după cutremurele devastatoare de luni.

Fereastra de 72 de ore, în care există încă şanse ca oamenii să fie găsiţi în viaţă sub dărâmături, a trecut. Misiunile de salvare se transformă, din păcate, în unele de recuperare a trupurilor celor care au rămas prinse sub miile de clădiri prăbușite.

Sunt încă zone afectate de cutremurele în care echipele de intervenție nu au ajuns.

Oamenii sunt disperați și i-au reproșat președintelui Recep Erdogan, care a vizitat zonele afectate, că nu face nimic pentru ei.

In this article